•  

1 houvast!

Geen reacties
Preken (Series) 2015-2016, Westerkerk

Er is maar 1 houvast, als ik leef en als ik sterf: Ik ben het eigendom van Jezus Christus!
Ik ben van hem én… Hij is ook van mij: míjn trouwe Heiland!
Hij geeft mij heil, d.w.z. Hij redt mij uit vreemde machten. Hij bevrijdt van welke verslaving ook, van alcohol tot creditcard, van werk tot een joint, bevrijdt van menselijke verwachtingen en competitiedrift, bevrijdt me ervan om de mooiste te willen zijn, de knapste, de rijkste, bevrijdt me om ruim adem te halen in Gods liefde.

Zondag 23 augustus 2015 – 09.30 uur

Welkom in de Westerkerk – van der Duyn van Maasdamlaan 6, Bunschoten

Reageer ook!

XHTML: U kunt de volgende codes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>