•  

Mag ik dan bij jou?

Geen reacties
Preken (Middagdienst) 2015-2016

Als IS-strijders dichterbij komen,
en als ik dan moet schuilen…
Als er kanker komt,
en als ik dan bang ben…
Zondagmiddag wil ik iets zeggen over 4 fundamentele angsten: angst om gebrek te lijden, om iets of iemand te verliezen, om niet opgewassen te zijn tegen het leven, en angst voor onbekende, vreselijke situaties. Mijn verhaal gaat ook over de manieren waarop we (niet) met onze angst omgaan. Naast lofprijzing zal er ruimte zijn voor verwerking van wat je gehoord hebt. Na afloop: koffie en limo, ontmoeting, plek om stil te zijn, te praten of te bidden.

Zondag 25 oktober 2015 – 16.00 uur

Welkom in de Westerkerk – van der Duyn van Maasdamlaan 6, BunschotenSpakenburg

Reageer ook!

XHTML: U kunt de volgende codes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>